Înființată în anul 2010, Lexington este în prezent un furnizor internațional de Servicii corporate și Servicii lingvistice care oferă soluții personalizate unei game largi de clienți internaționali, inclusiv companii globale, fonduri de investiții și fonduri cu capital privat, afaceri de familie, persoane fizice cu potențial financiar ridicat, antreprenori locali și IMM-uri.
Standardele noastre profesioniste de lucru ne permit să identificăm oportunitățile cele mai potrivite, la locul potrivit și să răspundem nevoilor clienților noștri care sunt în căutarea unei relații pe termen lung cu un partener de încredere.

Calitate

Depunem toate eforturile și întreprindem mereu demersuri ca să oferim cel mai înalt nivel de calitate, fiind preocupați în permanență să ne îmbunătățim standardele de lucru. În calitate de furnizor de servicii autorizat, aplicăm standarde stricte de calitate a serviciilor și de competență a personalului.

Experiență

Echipa noastră înțelege într-o manieră customizată nevoile clienților, oferind o gamă completă de servicii pentru structuri de la cele mai simple, la cele complexe. De asemenea, echipa noastră este reprezentată de experți care s-au perfecționat și au dobândit experiență în principalele capitale financiare ale lumii.

Abordare

Caracterul multidisciplinar, calitatea și flexibilitatea serviciilor ne-au adus aprecierea clienților. Suntem conștienți de faptul că trebuie să fim mereu cu un pas înaintea competitorilot, iar reușita noastră rezultă și din faptul că fiecare membru al echipei este încurajat să aibă o dezvoltare profesională continuă.

Afilieri

 

Certificări

Această postare este disponibilă și în limbile: Engleză Franceză Germană